dissabte, 22 de desembre del 2012

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "EL CAS JAMBOREE (ETERNA GLÒRIA)"


Ahir dia 21 de desembre de 2012 va tenir lloc a la Sala Jamboree la presentació del llibre "El cas jamboree" (Pagès editors, 2012. Col·lecció Guimet, 174). L'autor, Pere Pons, és un periodista acreditat amb llarga experiència dins el panorama de la música i especialitzat en jazz. L'obra està estructurada en relats curts que combinen passat, ficció i realitat emprant la sala Jamboree com a escenari principal. 
Presentació del llibre "El cas jamboree"
En un llenguatge directe i apassionant, Pere Pons ens porta de la mà en un interessantíssim viatge per la història d'aquest mític local barceloní. Tanmateix inclou un apartat dedicat a "les nits més màgiques" ja que les seves parets han estat testimoni d'actuacions memorables que Pere Pons ha ordenat cronològicament des del 1960 fins el 2011. 


Creiem que a partir d'ara "El cas jamboree" serà sens dubte una obra de referència per a qualsevol tipus de lector i aplaudim l'oportunitat que li han brindat a Pere Pons per a portar-lo a bon terme ja que cap altre autor ho podria haver fet millor.

Podeu adquirir el llibre clicant aquí.
Pere Pons signant autògrafs
També us recomanem el programa radiofònic que Pere Pons dirigeix i presenta cada dissabte "L'home del jazz".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada